Soorten gegevens die door Kaspersky Password Manager worden beschermd

U kunt verschillende soorten items toevoegen aan Kaspersky Password Manager en uw items ordenen door ze in mappen te plaatsen.

Accounts

Websites / E-mailaccounts en Programma's

Een website of app-account is een combinatie van een login en wachtwoord waarmee de identiteit van een gebruiker wordt geverifieerd op een website of in een programma.

Voor websites slaat Kaspersky Password Manager de volgende informatie op in het item:

Voor programma's slaat Kaspersky Password Manager de volgende informatie op in het item:

Voor snellere toegang worden accounts voor websites en accounts voor programma's apart opgeslagen.

Overige

Overige is een universeel type account. In tegenstelling tot Website / E-mail en Programma accounts, heeft dit type accounts Login en Wachtwoord velden, en het invullen het Wachtwoord veld is optioneel. Hier kunt u belangrijke codes of wachtwoorden opslaan, bijvoorbeeld Wi-Fi-wachtwoord of deurcode.

Bankpassen

U kunt nummers van bankpassen, andere gegevens, pincodes en contactgegevens van de klantenservice van de kaartverstrekker toevoegen aan Kaspersky Password Manager.

Adressen

U kunt adressen, namen, e-mailadressen en telefoonnummers opslaan in items voor adressen.

Documenten

U kunt belangrijke documenten (bijvoorbeeld gescande paspoorten of identiteitskaarten en PDF-bestanden) opslaan in Kaspersky Password Manager om ze veilig te houden en altijd bij de hand te hebben.

Notities

U kunt notities gebruiken om alle soorten tekstuele informatie op te slaan.

Notities worden versleuteld en op dezelfde manier opgeslagen als andere soorten gegevens.

U kunt het klembord gebruiken om tekst te kopiƫren en te plakken naar een webpagina of programma.